Bun venit pe site-ul nostru!

Nu ai nici un produs in cos.

Informatii utile clientilor

Cum cumpar un produs ?

Este simplu !

Comanda Telefonica : 0769 602 438 (Luni-Vineri de la 09:00-16:00)

Comanda Online : NON STOP

Aveti un cos de cumparaturi virtual unde adaugati produsele dorite . Pentru a adauga un produs alegeti cantitatea dorita si apasati butonul "Comanda Acum ". Cosul de cumparaturi poate fi oricand vizualizat si modificat . Din acest moment puteti naviga in continuare pe site iar cand v-ati adaugat in cos produsul(ele) dorit(e) mergeti in fereastra cosului virtual si apasati butonul verificare.Daca sunteti inregistrat ca utilizator pe site-ul nostru puteti trece direct la formular daca nu ori va puteti face un cont sau puteti finaliza comanda ca si oaspete bifand "" .

Parcurgeti formularul de comanda iar la final apasati butonul Plaseaza Comanda.

In acest moment comanda a fost efectuata iar dumneavoastra veti primi pe e-mail factura proforma (verificati si in Spam  ) .In cel mai scurt timp veti fi sunat de la dispecerat comenzi pentru confirmarea comenzii iar coletul va ajunge la dumneavoastra prin curierat rapid in termen mediu de 24 de ore .  Plata se face in sistem ramburs, adica platiti produsele comandate doar atunci cand vi le inmaneaza curierul.

Comenzile sunt procesate in fiecare zi pana la ora 16 , cu exceptia weekendului cand coletele vor fi expediate luni .

Livrare si plata

Livrarile se fac prin FanCourier, termenul mediu de livrare fiind de 24 de ore ( pentru unele localitati mai indepartate termenul de livrare poate ajunge pana la 48 de ore )  .

Plata se face prin cea mai sigura metoda, adica in sistem ramburs (platiti la primirea produselor comandate)  Se poate opta si pentru ridicarea coletului de la sediul Fan Courier din localitatea dumneavoastra .

Coletele se expediaza in orice colt al tarii , cu exceptia localitatilor unde Fan Courier nu are sediu . ( Vezi aici lista completa a sediilor Fan Courier din Romania ) . In acest caz coletul va fi livrat la sediul din cea mai apropiata localitate , urmand sa il ridicati de acolo .

Garantia

Bucura-te de siguranta oferita de magazinul nostru:

Telefon Garantii si asistenta tehnica: 0769 602 439

1. www.spypro.ro ofera pentru fiecare produs achizitionat o Garantie de 2 ani !

2. Inainte de expediere toate produsele sunt verificate.

3. In cazul in care unul din produse nu functioneaza corespunzator in ciuda respectarii instructiunilor din manualul de utilizare acesta va fi reparat sau inlocuit cu unul nou in maxim 15 zile de la achizitionare (de regula in doar 48 de ore). Trebuie doar sa trimiteti produsul inapoi in aceeasi stare ca la achizitie (in ambalajul original, cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si copie dupa documentele care l-au insotit).

4.Daca produsul este defect in momentul achizitionarii, firma noastra se angajeaza sa platesca cheltuielile de transport. Constatarea defectiunii trebuie sa fie facuta in decursul a trei zile de la primirea coletului in conformitate cu legea 449/2003,296/2004 si O.G. 21/92 .

5. Produsele comercializate pe website-ul www.spypro.ro corespund conditiilor de calitate si conformitate, si nu pun in pericol sanatatea sau siguranta utilizatorilor.

6.Drepturile consumatorilor sunt in conformitate cu legislatia Romana in vigoare la data vanzarii.

7.Fiecare client este liber sa aleaga o metoda de livrare ce il poate avantaja .

8.Garantia si service-ul este oferita la sediul firmei noastre.

9. Pierderea certificatului de garantie sau a facturii duce la pierderea garantiei . Nu eliberam duplicate pentru certificatul de garantie .

10. Asiguram service post garantie! In cazul in care produsul necesita service in perioada de garantie va rugam sa ne contactati.

Produsul se va trimite in garantie cu ambalajul original, certificatul de garantie, accesoriile aferente.

11. Garantia este valabila pentru folosirea produsului in regim personal (casnic).

12. Interventiile neautorizate sau folosirea incorecta a produsului duc automat la scoaterea lui din garantie.

13 Defectiunile survenite in urma descarcarilor electrice, socurilor electrice ,socurilor mecanice si termice , expunerea la umezeala sau contactul cu lichide, utilizarea necorespunzatoare a incarcatorului ( conectorului) , introducerea gresita a SIM-ului nu fac obiectul garantiei. Deasemenea elementele consumabile nu fac obiectul garantiei.

14. Deteriorarea sigiliilor sau inlaturarea lor de pe produs duce automat la scoaterea acestuia din garantie.

Garantarea calitatii si conformitatii serviciilor oferite de spypro.ro, acordarea garantiilor si returnarea produselor se realizeaza in conformitatea cu legislatia specifica in domeniu, respectiv:  Comert electronic si Contracte la distanta, asa cum se precizeaza pe site-ul oficial al Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor in Romania www.anpcnet.ro. in conformitate cu legea 449/2003,296/2004 si O.G. 21/92 .

Cum se returneaza produsul ?

Legislatia romaneasca in domeniu prevede: "consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 14 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor".

Puteti returna produsul/produsele prin curier rapid, fara valoare ramburs si trebuie sa mentionati in colet (pe copia facturi) daca doriti rambursarea banilor sau schimbarea produselor; de asemenea trebuie sa atasati dovada achitarii produsului - copia chitantei de la curierat. Rambursarea banilor se face prin  virament bancar la un cont specificat de dumneavoastra,pe spatele facturii sau garantiei. 

Articolului 9 alin. 1 din Ordonanta Guvernului nr. 34 din 12 iunie 2014 :

http://www.anpc.gov.ro/anpcftp/legislatie/oug_34_140616.pdf

Confidentialitate

Pe colet nu vor fi scrise informatii legate de produsul comandat sau despre www.spypro.ro . Singurele date inscriptionate pe colet sunt datele de expeditie si livrare, si valoarea ramburs.

I.I. Popescu Marian-Comert.  este operator de date cu caracter personal înregistrat la Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal cu nr. 27567. Scopul colectarii datelor personale este onorarea comenzilor (eliberarea facturii, expediere, etc) . SpyPro declara ca nu va furniza datele dumneavoastra personale unor terti.

Datele dumneavoastra personale pot fi furnizate doar organelor competente la cererea expresa si justificata a acestora.
Termeni si conditii

1. Produsele Spypro.Ro  sunt dispozitive cu un caracter educational si informational.

NU LE UTILIZATI IN SCOPURI ILEGALE

1.1. Cuvintele " SPY " , " SPION " , "SPIONEAZA " nu instiga la nerespectarea legilor aflate in vigoare.

       Numele acestor dispozitive sunt stabilite de catre producatori , ceea ce vi-se prezinta pe site este traducerea acestor nume.

       Respectiv: Spy Pen / Spy Cam / Spy GSM / SpyWall , nu va incurajam sub nicio forma sa utilizati aceste aparate in alte

       scopuri decat cele legale.

       Va rugam insistent consultati cu mare atentie legislatia Romana pentru a folosi

       dispozitivele in deplina siguranta , legal !

2. Nu incurajam si nu sustinem activiatile ilegale la care ar putea fi folosite produsele de pe site-ul nostru.

3. Nu ne asumam responsabilitatea pentru modul in care sunt utilizate produsele de pe site-ul nostru << Spypro.Ro  >>

4.Clientii Spypro.Ro  isi asuma responsabilitatea pentru scopul utilizarii si intrebuintarii produselor de pe site.

In momentul achizitionarii produselor, clientii Spypro.Ro  isi dau acordul asupra conditiilor si a termenilor impuse si confirma precum ca au luat la cunostinta de acestea.

 

5.Produsele de pe site-ul nostru ar putea  fi folosite pentru monitorizarea sau supravegherea:

 

    * activitatii angajatilor firmei dumneavoastra in timpul programului;

    * copiilor  ;

    * persoanelor cu dezabilitati fizice sau psihice;

    * persoanelor  in varsta ce necesita atentie sporita;

    * bonei, ce supravegheaza copii dumneavoastra;

    * bunurilor dumneavoasta in camera de hotel.

 

 

ATENTIE !!!

6. Persoanele in cauza, conform Legislatiei din Romania, trebuiesc informate asupra faptului ca este posibil sa fie spionate, monitorizate, supravegheate.

7. Companiile si corporatiile pot cumpara si utiliza produsele  Spypro.Ro  , in conditii de deplina legalitate doar in situatia in care vor face cunoscut  angajatilor ca in incaperea unde lucreaza s-au instalat dispozitive de supraveghere.

8. Produsele Spypro.Ro  sunt concepute pentru scop educational sau pentru dezvoltare , nu au un caracter oficial si trebuie utilizate ca atare.

9.Produsele Spypro.Ro  , nu se incadreaza intr-un regim de echipamente speciale cum ar fi: echipamentele militare, echipamente de telecomunicatii speciale sau alte echipamente ce ar putea pune in pericol siguranta nationala sau individuala.

10.Este responsabilitatea fiecarui utilizator sa se supuna legislatiei in vigoare si sa evite folosirea produselor Spypro.Ro  in scopuri ilegale. Prin cumpararea si utilizarea dispozitivelor Spypro.Ro  , utilizatorul intelege si consimte ca le va folosi doar intr-o maniera legala si conform conditiilor expuse pe acest site.

11. Interceptarea convorbirilor, sms-urilor si activitatii telefoanelor mobile ale altor persoane, precum si instalarea dispozitivelor de supraveghere sau monitorizare in anumite locatii fara instiintarea persoanelor in cauza, pot fi considerate infractiuni.

11.1 Va informam ca Spypro.Ro  nu comercializeaza niciun aparat / software care sa permita interceptarea convorbirilor sau a sms-urilor telefonice. !

12. Studiati  legistalia in vigoare!  Iata, in intelesul legii penale, ceea ce constituie infractiune:

Incalcarea prin orice mijloace de interceptare  a dreptului la viata privata

Art. 209. - (1) Incalcarea dreptului la viata privata al unei persoane prin folosirea oricaror mijloace de interceptare de la distanta de date, informatii, imagini sau sunete din interiorul locurilor mentionate in art. 209 alin. (1), fara consimtamantul persoanei care le foloseste sau fara permisiunea legii, se pedepseste cu inchisoare stricta de la un an la 3 ani sau cu zile-amenda.

(2) Fotografierea sau filmarea din locuri publice a exteriorului unui imobil cu destinatia de locuinta, resedinta sau casa de vacanta, apartinand oricarei persoane, nu constituie infractiune.

(3) Actiunea penala se pune in miscare la plangerea prealabila a persoanei vatamate. Impacarea partilor inlatura raspunderea penala.

Confectionarea sau utilizarea de aparate  pentru interceptarea comunicatiilor

Art. 213. - Confectionarea, comercializarea, instalarea sau utilizarea, fara drept, de mijloace tehnice destinate interceptarii sau impiedicarii comunicatiilor se pedepseste.

 

(Reproduceri din Codul Penal)

Definitie   Termeni:

Spionaj  =  (1) îndeletnicirea spionului , Iscodire, pânda, urmarire.  Dupa fr. espionnage

Monitorizare  = (1)  a supraveghea prin intermediul monitorului    (2) sau al altui aparat specializat

Supraveghere = (1) pazi    (2) a pazi, a griji, a pândi    (3) a veghea, a surveghea   (4) a observa, a urmari    (5) a (se) controla    (6) monitoriza.

(Sursa: www.dexonline.ro)

 

__________________________________________________________________________________

 

1. INTRODUCERE

Acest site este creat si intretinut de Spypro.Ro  ; proprietarul site-ului este  Spypro.Ro  Prezentele conditii generale definesc conditiile de utilizare ale site-ului de catre potentialii vizitatori sau clienti. Accesand si navigand pe acest site, acceptati, termenii de utilizare descrisi in continuare.

Spypro.Ro  isi rezerva dreptul de a modifica structura site-ului ,de a modifica sau actualiza orice serviciu sau drept de utilizare al oricarui serviciu, in orice moment fara un anunt prealabil. Alte servicii care vor fi implementate, in timp, in cadrul site-ului sunt supuse acelorasi conditii, in afara de cazul in care acestea nu au conditii de folosire distinct formulate. In cazul comenzilor efectuate sub acceptarea vechilor conditii si termeni, se va onora comanda cu aplicarea acestora din urma.

2. CONTINUT

Spypro.Ro  defineste prin continut, toate informatiile continute in site sub forma de text, date, software, fisiere audio sau video, imagini statice.

Trimiterile sau legaturile facute de Spypro.Ro  catre continut extern se fac atat din proprie initiativa cat si la propunerea partenerilor sau a vizitatorilor site-ului.

Spypro.Ro  nu isi asuma responsabilitatea de buna funcionare a surselor externe de continut catre care se fac trimiterile, nefiind in nici un fel implicat in gestionarea acestora. Continutul trimis de catre vizitatorii ai site-ului prin intermediul serviciilor de free e-mail sau free web hosting, nu este proprietatea Spypro.Ro  . De asemenea, Spypro.Ro  nu-si asuma responsabilitatea pentru acuratetea continutului transferat sau afisat prin intermediul serviciilor enuntate mai sus. Fotografiile produselor sunt cu titlu informativ.

Spypro.Ro  poate restrictiona accesul vizitatorilor sau utilizatorilor site-ului, in cazul in care continutul afisat de catre acestia este de natura pornografica, xenofoba sau poate produce prejudicii de orice natura asupra unei persoane fizice , unei persoane juridice sau a unui grup de persoane.

Fotografiile de prezentare a  produselor de pe site-ul nostru sunt cu caracter informativ.

3. DREPTURI DE AUTOR

Denumirea comerciala SpyPro si sigla aferenta este marca inregistrata a I.I. Popescu Marian-Comert. I.I. Popescu Marian-Comert este detinatorul tuturor drepturilor de proprietate intelectuala asupra SITE-ului, respectiv asupra designului si continutului acestuia precum si asupra tuturor Marcilor inregistrate in numele si publicate pe SITE

Dreptul de copyright pentru toate informatiile existente pe acest site sunt detinute de I.I. Popescu Marian-Comert. Nici un material de pe acest site nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara permisiunea anterioara a I.I. Popescu Marian-Comert  Toate trade name-urile, trademark-urile, logo-urile si trade style-urile sunt proprietatea I.I. Popescu Marian-Comert  sau a partenerilor sai. Utilizarea adecvata a acestora se poate face numai in contextul produselor si serviciilor proprietarului marcilor, nici o alta folosire a acestora nefiind permisa fara o aprobare scrisa anterior.

4. REGULI DE CONFIDENTIALITATE

I.I. Popescu Marian-Comert.  este operator de date cu caracter personal înregistrat la Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal cu nr. 27567. Scopul colectarii datelor personale este onorarea comenzilor (eliberarea facturii, expediere, etc) .

Pe colet nu va scrie informatii legate de produsul comandat sau despre www.spypro.ro . Singurele date inscriptionate pe colet sunt datele de expeditie si livrare, si valoarea ramburs.

5. GARANTII

Spypro.Ro  nu poate garanta disponibilitatea in stocuri a tuturor produselor afisate. Din acest motiv firma noastra isi asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs dispare din oferta curenta a furnizorului, cu obligatia clara de a informa imediat cumparatorul. Spypro.Ro  va raspunde de eventualele defectiuni ale produselor cumparate de pe acest site. Toata responsabilitatea acestor defectiuni si repararea lor revine in sarcina noastra, sau service-ului autorizat de acesta.

7. DECLINAREA RESPONSABILITATII

Continutul site-ului (texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) a fost alcatuit in stransa colaborare cu furnizorii produselor prezentate. Din acest motiv, Spypro.Ro  nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate in magazinul nostru, acestea fiind identice cu cele puse la dispozitia noastra de catre furnizorii fiecarei marci. De asemenea, imaginile sunt prezentate pe site cu titlu informativ, iar produsele efectiv livrate pot diferi de imagini in orice mod (culoare, accesorii, aspect etc.) In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost gresit introduse in bazele noastre de date sau afisate gresit , iar livrarea nu s-a efectuat inca, Spypro.Ro  isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.Nu ne asumam raspunderea pentru scopul si utilizarea produselor vandute catre clienti.Nu folositi in scopuri sau activitati ilegale!

8. PRETURI SI TAXE

Pretul final platit de client este format din pretul produsului afisat pe site. Cheltuielile de livrare si de transport ( chiar daca sunt obiectul garantiei ) vor fi suportate exclusiv de catre cumparator.

10. PLATI IN AVANS SI COMENZI SPECIALE

Spypro.Ro  poate solicita un avans in cazul in care un client comanda un produs ( sau serviciu) care nu se afla pe stoc sau valoarea acestui produs este ridicata si exista riscul ca, clientul sa se razgandeasca in vederea achizitionarii acestuia .In acest sens Spypro.Ro  va emite o factura proforma catre client, iar clientul va achita valoarea acestei facturi proforme. In cazul in care clientul se razgandeste , acesta din urma se angajeaza sa suporte toate costurile de transport/expeditie, de la furnizorul acelui reper catre Spypro.Ro  si inapoi la furnizor. Costurile vor fi suportate din avansul platit de client. Aceste costuri vor fi dovedite prin facturile transportatorilor nostri.

11. Utilizare necorespunzatoare si raspunderi

Clientul este de acord sa foloseasca serviciul numai in scopuri legale. Clientul se obliga ca:

- nu va modifica, copia, transmite, publica, reproduce, crea produse derivate, transfera sau vinde orice fel de informatie sau servicii obtinute de pe sau prin intermediul acestui site web;

- nu va desfasura (si nu va permite) activitatea de cracking, hacking sau frauda. Utilizatorii care violeaza securitatea sistemelor pot si vor fi actionati in instanta, civil si penal. Clientul este deacord sa exonereze de raspundere si sa nu actioneze Spypro.Ro  in justitie cu privire la orice pretentie ridicata de catre un tert, rezultata din utilizarea site-ului de catre client, cat si cu privire la orice pierdere (directa, indirecta, pe cale de consecinta sau de alta natura), costuri, actiuni, procese, pretentii, stricaciuni, cheltuieli (inclusiv cheltuieli de judecata) sau alte raspunderi, suferite in vreun fel sau provocate direct de Spypro.Ro  ca urmare a incalcarii sau ignorarii de catre client a acestor termeni si conditii.

12. Dispute si conflicte

Orice tentativa de acces neautorizat la site-ul Spypro.Ro  si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente. Orice conflict aparut intre Spypro.Ro  si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil , se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti.

13. Forta majora

Spypro.Ro  nu isi asuma responsabilitatea pentru imposibilitatea de a se conforma obligatiilor prevazute in acesti termeni si conditii, ca rezultat al oricarei cauze aflate in afara controlului sau, incluzand dar nelimitandu-se la evenimente fortuite, conditii meteorologice nefavorabile, actiunea sau inactiunea guvernului, a altor autoritati competente de care Spypro.Ro   nu este responsabila.

14. Clientul accepta sa adere la acest regulament.

Clientul confirma ca a citit si acceptat termenii si conditiile. Utilizarea serviciului de catre client si comanda produselor implica acceptarea neconditionata a acestor termeni si conditii.

In cazul in care nu sunteti deacord cu acesti termeni si conditii, va rugam sa nu folositi acest site.