Bun venit pe site-ul nostru!

Nu ai nici un produs in cos.

Garantia produselor achizitionate din magazinul www.spypro.ro este de 24 luni, in functie de produsul achizitionat. Toate produsele achizitionate de pe site-ul nostru vor fi insotite de certificatul de garantie comerciala.

Pe langa garantia comerciala, magazinul nostru ofera pentru toate produsele achizitionate garantia legala de conformitate, conform legislatiei in vigoare.

Termenul de garantie decurge de la data emiterii facturii. Cumparatorului i se garanteaza ca in cazul defectarii in conditii normale de utilizare, pe durata perioadei de garantie, produsul va fi reparat gratuit sau inlocuit, dupa caz, la sediul firmei noastre in termen de maxim 15 zile calendaristice.

Conditiile de garantie precum și procedura in cazul defectiunii unui produs sunt detaliate in Certificatul de garantie.

Recomandari pentru trimiterea produselor in garantie:

Pentru trimiterea produselor in garantie va rugam completati formularul de garantie aflat mai jos.

Nu trimiteti colete catre firma noastra fara a primi un numar de inregistrare. Alaturi de datele de expedit ie, trebuie sa mentionati pe colet numarul de garant ie primit in urma solicitarii trimise.

De retinut!

Dupa completarea formularului veti fi contactat de un reprezentant al companiei noastre pentru a primi un numar de inregistrare. Va rugam nu trimiteti coletele fara acest numar de inregistrare scris pe AWB sau pe ambalaj. In cazurile in care produsele returnate prezinta ambalaje deteriorate sau incomplete, urme de uzura, zgarieturi, lovituri, socuri electrice, accesorii lipsa, certificate de garantie lipsa, ne rezervam dreptul de a refuza acceptarea produsului.